BEDRIJF

Ellen:

bedrijf

Graag wil ik u op een eerlijke manier helpen bij de aanschaf of renovatie van uw keuken. Ik neem met plezier de tijd om een keuken naar uw wens te ontwerpen. We kunnen u een zeer breed assortiment aan keukenmerken, apparatuur en aanrechtbladen aanbieden.

Zonder te hoeven strooien met kortingen garanderen wij u een kwaliteitskeuken, binnen uw budget, mét de daarbij behorende service. Al vanaf de eerste offerte hanteren wij een eerlijke prijs zodat u niet hoeft te onderhandelen. Zo lang u géén appels met peren vergelijkt, garanderen wij onder de streep een concurrerende prijs!

RIK:

Met plezier monteer of renoveer ik uw keuken. Ik ben een perfectionist en werk het geheel netjes en tot in detail af. Uiteraard heb ik eerbied voor uw eigendommen en laat alles netjes achter. Graag help ik u ook met de gehele planning en afwerking van de keukenruimte. Van slopen, stuken, elektriciteit, loodgieterswerk tot tegelzetten, alles centraal en vakkundig georganiseerd.

Het gehele traject bij een nieuwe keuken zoals hierboven vermeld hoeft door de korte lijnen hooguit 2 weken te duren. Met uitzondering van het stukwerk, verzorg ik alles zelf. U krijgt dus hoofdzakelijk met mij te maken en ik ga pas weg als u tevreden bent!

HOE WERKEN WE?

Een eerste, geheel vrijblijvende, afspraak vindt plaats bij u thuis. Wij inventariseren uw wensen, proeven de sfeer van uw woning en meten eventueel uw keuken in. Aansluitend gaan wij aan de slag om een ontwerp te maken.

Na het verwerken van uw op- en aanmerkingen volgt het definitieve ontwerp waar we een globale prijsindicatie voor maken. Het betreft een zéér realistisch 3d-ontwerp, vanuit meerdere zichtpunten getoond. Wanneer zowel het ontwerp als de prijsindicatie in de buurt komt van uw wensen en mogelijkheden, maken wij graag een vervolgafspraak in onze showroom waar u alle mogelijke materialen kunt zien en uitproberen. Hier kunt u ook op afspraak terecht voor eventuele vervolgafspraken met Ellen.

Als u dan besluit met ons verder te gaan, zijn wij bijna altijd in de gelegenheid de keuken binnen 2 maanden te leveren. Als vanzelfsprekend dragen wij zorg voor een goede (after-sales)service.

TOP